[2006-09-02] Inflyttningsfest hos Maria och Martin
Kollegan Maria bjöd in till inflyttningsfest i sin nya och underbart tjusiga lägenhet i Hammarby Sjöstad. Namnet på kvaretet får givetvis vilken Djurgårdare som helst att rygga till, men vackert belägget är dessa nybyggda lägenheter oerhört pampiga!
  [2006-08-19] Kräftskiva 06
Åsa tyckte det var hög tid för kräftskiva igen och bjöd in till fest. Sköna människor i en skön miljö, synd bara att kräftor är skitäckligt. Som tur var så var grillen varm och fläskfilén underbar. Likaså den felaktigt utskällda Budweisern!
  [2006-06-30] Festligheter i Humlegården och på Mosebacke
Trots att Humlegården ligger ett stenkast från kontoret så är det sällan man utnyttjar dess närhet och grönska. Nu blev det dock av med ett gäng kollegor och diverse vänner. När kvällen sedermera kom så bar den iväg oss till Mosebacke på söder.
  [2006-06-16] 5-kamp med kollegor på Gröna Lund
Mina kollegor Seb och Charlotte anordnade en 5-kamp på nöjesfältet Grön Lund som är beläget i hjärtat av Stockholm - Djurgården. Inte helt oväntat spöade Seb skiten ur oss andra och det skulle förstås firas med skumpa på Strandvägen.
  [2006-06-06] Primorsko, Bulgarien
För tre år sedan träffades jag och Åsa i Bulgarien (Golden Sands). Lägligt till vårt 3-årsfirande så begav vi oss till Bulgarien igen, denna gång till den mindre orten Primorsko och boendes på det nybyggda hotellet Plamena Palace (***).
  [2006-05-19] Fun Field och Yasuragi med kollegor
För oss som inte hade möjlighet att åka till Barcelona (i mitt fall krockade det med bröllopet) med vår övriga avdelning så väntade ett tävlingsmoment på Fun Field i Upplands Väsby och en vistelse med övernattning på Yasuragi i Nacka - en trevlig japanskt spa-/badanläggning.
  [2006-05-06] Jocke och Susanns bröllop
Min före detta chef, och nuförtiden en otroligt god vän, Joakim gifte sig med sin Susann i Maria Magdalena Kyrka på söder. Efter vigseln väntade festligheter på M/S Cindirella med rutten Stockholm-Åland.
  [2006-04-30] Valborgsfirande hos Åsa
Systrarna Åsa och Anna bjöd på ett trevlig Valborgsfirande hos sig. Själv anlände jag sent och trots min totala nykterhet hade jag skoj!

««« ««  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8  »» »»»


Admin


 besökare sedan 2005-01-08 | © 2005 ANDREAS WESTLING